Cu o experienţă de peste 10 ani în comercializarea de mobilier pentru locuinţă şi birou, venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de mobilier cu produse de calitate, cu piese de mobilier moderne sau clasice, din lemn masiv sau din materiale compozite, mobilier diversificat pentru toate gusturile şi în diferite stiluri. Şi pentru că pe parcursul unui an apar foarte multe produse noi, aici veţi găși întotdeauna ceva nou şi interesant, la un raport calitate-preţ în permanenţă îmbunătăţit.

Obiectul de activitate al societății noastre este comercializarea de mobilier adaptat spaţiului şi cerinţelor clienţilor noştri. Pentru aceasta, vă punem la dispoziţie un serviciu de proiectare şi consultanţă gratuită.

Mobilierul pentru casa dumneavoastră nu este un lucru pe care îl cumpăraţi în fiecare zi.

Alegerea pieselor adecvate pare a fi o acţiune destul de grea, care pe lângă faptul că vă consumă mult din timpul care şi aşa este destul de scurt, vă mai consumă şi multă energie.

Însă, dacă ştiţi unde să căutaţi, vă puteţi face mai mult timp liber şi această activitate poate deveni chiar o plăcere.

Printre cele peste 2000 de produse, puteți găsi într-o clipă – inspirație pentru interiorul casei dumneavoastre. Magazinul nostru vă oferă opțiuni pentru orice buget.

Pentru a economisi timp şi pentru a evita căutările dificile, dintr-un magazin în altul, prin diferite zone ale oraşului, vă aşteptăm să treceţi pragul magazinului nostrum, unde veți găsi mobilă pentru: bucătărie, living (holuri, colțare, canapele, biblioteci, bufete, vitrine), dormitor (dormitoare și paturi moderne sau clasice), camera copilului și camere pentru tineret, birouri și scaune ergonomice, directoriale sau executive, precum și o gamă variată de saltele.

Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Mobilați-vă casa cu accesorii și mobilă alegând stilul care vă place și vi se potrivește.

Dacă doriţi varietate, stil, confort, rafinament și un preț bun, vă așteptăm cu drag în showroom-urile noastre!

Servicii conexe

Serviciile noastre includ totul de la asistență în vederea achiziționării mobilierului potrivit pentru casa sau afacerea ta, până la transportul mobilei în locație și montajul acesteia de către personalul nostru calificat în domeniu.

De asemenea, pentru mobilierul la comandă oferim serviciul de PLANIFICARE 3D în care putem realiza mobila dorită ținând cont de spațiul disponibil, rezultatul fiind o mobilă care se pliază exact pe nevoile dumneavoastră.

De ce noi?

Gamă variată de produse

Livrare rapidă

Montaj mobilă

Plata în rate

CE SPUN CLIENȚII NOSTRII